FIT

FOOD

FEEL

100

PERSONAL TRAINING?

Wat kunnen wij als Personal Trainers voor jou betekenen?

Als team van Personal Trainers trainen we in een eigen boutique PT-studio! Een volledige privé setting, op een unieke, professionele en goed bereikbare locatie in Zwolle (Stadshagen/Westenholte).
We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en kijken naar de klant als persoon met een eigen verhaal, omgeving en achtergrond. Gedrag ligt vaak ten grondslag aan de struikelblokken waar men tegenaan loopt en die ons weerhouden om onze doelen te bereiken. Gedragsverandering en omgevingsfactoren vormen daarom belangrijke aspecten die we meenemen in de trainingstrajecten van onze klanten.
Tevens wellicht het allerbelangrijkste: FEEL... Daarom is het ons doel om er bij iedere klant voor te zorgen dat hij/zij plezier ervaart in het trainen en het werken aan resultaat. Pas dan zal het een vast onderdeel worden in het eigen leef- en beweegpatroon.

Om welk doel het ook gaat, of het nu is afvallen, conditie verbeteren, kracht vergroten, spiermassa (hypertrofie) opbouwen, een sportprestatie neerzetten of simpelweg gewoon weer in beweging komen, veel is mogelijk en onze ervaring en kennis is breed en zeer veelzijdig. Samen met de klant stellen we een duidelijk trainingsplan op en koppelen dat vast aan een bepaald termijn zodat we doelgericht aan de slag kunnen gaan.

Studio Fast gaat altijd voor resultaat en zet zich 100% in voor al haar klanten!

- Uitgebreide en vrijblijvende intake
- Bewegings analyse + assessment om o.a. belastbaarheid en mogelijk disbalans in het lichaam vast te stellen
- Diverse metingen (gewicht, BMI, vet%, spier%, buikomvang, bloeddruk, centimeters etc.)
- Voedingsadvies gericht op jouw doel
- Trainingsschema's a.d.h.v. je persoonlijke doelstelling
- Voldoende ruimte voor persoonlijke coaching

- Geperiodiseerde en gefundeerde opbouw in trainingen:
- fundatiefase -> belastbaarheid lichaam vergroten
- buildfase -> kracht/uithoudings vermogen opbouwen
- powerfase -> met trainingsdoel voor ogen alles op alles voor resultaat!