FIT

FOOD

FEEL

TEAM?

Astrid van Enk
Vanuit mijn passie voor sport, bewegen en een gezonde leefstijl is Studio Fast ontstaan en heb ik van deze liefde mijn beroep gemaakt!

Als vrouwlijke Personal Trainer, Sportvastencoach en Groepsfitnessinstructeur ben ik een echte coach en sta ik voor professionaliteit en energie!
Wil je blijvend afvallen? Heb je een trainingsdoel voor ogen? Kamp je met fysieke belemmeringen? Ik kan jou helpen naar uw doel!


Mijn missie
"Mensen stimuleren naar een fitte, gezonde en gelukkige leefstijl".
Kortom Fit-Food-Feel

Achtergrond
NASM Personal Trainer
LAPT-foundation en LAPT red label
Sportvastencoach
Krachtkuurcoach
Orthomoleculair Sport- en Gewichtsconsulent
Les Mills Bodypump- en Bodybalance instructeur
Perfect Pilates docent
Kettlebell trainer
LAPT-KnockOut trainer
Aalo Sportmasseur
Aalo Leefstijlcoach
Medical Personal Trainer
Oncologische Fitness Trainer

info@studiofast.nl

Miriam Gazzah
Met meer dan 10 jaar ervaring in krachttraining is Miriam een specialist op gebied van spiergroei/hypertrofie. Met veel empathie en enthousiasme zet ze graag mensen in beweging en houdt daarbij altijd oog voor detail. Als coach is ze zeer sterk op het gebied van gedragsverandering en ligt haar kracht in een zelf geschreven coachingstraject. Daarnaast is Miriam ook nog eens een fervent hardloper en kan ze je ook begeleiden bij het sterker worden en verbeteren van jouw hardloopprestaties.

Achtergrond
Assistent Hardlooptrainer Atletiekunie
Stress- en slaapmanagement
Coaching en gedragsverandering
MILO Personal Trainer
Medical Personal Trainer

info@studiofast.nl


Bianca Reinders
Bij Studio Fast komt de passie voor bewegen terug in het werk van Bianca. Met haar achtergrond als assistent fysiotherapie ligt haar specialiteit op de medische benadering van vele trainingsdoelen.
Bewegen is altijd goed, maar niet vanzelfsprekend. Kamp je met blessures en/of fysieke belemmeringen of wil je na een revalidatietraject je belastbaarheid weer verder opbouwen, dan is Bianca voor jou de aangewezen persoon! Met afwisselende trainingen ontwikkelt ze samen met jou een plan waarbij stapsgewijs de intensiteit zal worden verhoogt voor een continue veilige uitdaging.

Achtergrond
CIOS (Fitness Health instructor)
Fitvak A
Paramedisch Fitnesstrainer
Les Mills Bodystep, Sh'bam en Core instructeur