Nieuws?

januari 2023

Studio Fast groeit uit haar jas en gaat (alweer) verhuizen!

Door de alsmaar groeiende vraag naar Personal Training en Coaching èn door de uitbreiding van ons team met sterke ambities, is onze huidige PT studio te klein geworden. Binnenkort verhuizen we daarom naar een nieuwe grotere locatie met veel meer mogelijkheden om onze klanten te trainen, coachen en begeleiden bij hun doelen!december 2022

Studio Fast groeit verder en start met een 2de EXTRA TRAINER!

Aangezien er steeds meer behoefte bestaat aan individuele en professionele begeleiding op het gebied van gezondheid, leefstijl, training en gedragsverandering ga ik samenwerken met nòg een extra PT-er in mijn studio. Een waar talent die met name de paramedische kant van de missie van Studio Fast kan vertolken: Bianca Reinders!!

M et haar achtergrond als assistent fysiotherapie ligt haar specialiteit op de medische benadering van vele trainingsdoelen. Bewegen is altijd goed, maar niet vanzelfsprekend. Kamp je met blessures en/of fysieke belemmeringen of wil je na een revalidatietraject je belastbaarheid weer verder opbouwen, dan is Bianca voor jou de aangewezen persoon! Met afwisselende trainingen ontwikkelt ze samen met jou een plan waarbij stapsgewijs de intensiteit zal worden verhoogt voor een continue veilige uitdaging.


mei 2022

Studio Fast groeit en start met een EXTRA TRAINER!

Aangezien er steeds meer behoefte bestaat aan individuele en professionele begeleiding op het gebied van gezondheid, leefstijl, training en gedragsverandering ga ik samenwerken met een extra PT-er in mijn studio. Een waar talent die zich de afgelopen jaren aan mijn zijde heeft ontwikkeld tot een sterke professionele trainster die de missie van Studio Fast kan vertolken: Miriam Gazzah!!

Met meer dan 10 jaar ervaring in krachttraining is Miriam een specialist op gebied van spiergroei/hypertrofie. Met veel empathie en enthousiasme zet ze graag mensen in beweging en houdt daarbij altijd oog voor detail. Als coach is ze zeer sterk op het gebied van gedragsverandering en ligt haar kracht in een zelf geschreven coachingstraject. Daarnaast is Miriam ook nog eens een fervent hardloper en kan ze je ook begeleiden bij het sterker worden en verbeteren van jouw hardloopprestaties.oktober 2021

Een kleine impressie van mijn PT-Studio.