Nieuws?

juni 2020

EREPS registratie PERSONAL TRAINER!

Aangezien mijn beroep als Personal Trainer niet beschermd of gereglementeerd is, vind je onder te talloze personal trainers een grote verscheidenheid aan ervaring en opleidingen. Daarom hebt ik al mijn gevolgde opleidingen laten toetsen door het "European Register of Exercise Professionals (EREPS)". Dit is een internationaal register voor erkende instructeurs, trainers en docenten die actief zijn binnen de Europese fitness- en gezondheidsbranche.maart 2020

CORONA VIRUS!! Studio Fast gaat naar buiten!

Helaas heeft mijn trainingslocatie Basic-Fit Stadshagen haar deuren moeten sluiten om de verspreiding van het Corona-Virus tegen te gaan. Ik sta hier natuurlijk volledig achter en begrijp dit besluit.

Omdat ik graag in mogelijkheden denk voor mijn klanten, heb ik besloten om de PT-sessies buiten voort te zetten zolang deze maatregel van kracht is! In een 1:1 situatie en met gepaste afstand en hygiƫne een heerlijke uitdaging onder mijn deskundige begeleiding.

Mocht je interesse hebben om in deze rare tijd toch goed te trainen, dan help ik je graag!!februari 2020

Studio Fast werkt samen met SKsports: Samen Krachtig!

Sinds half januari werk ik binnen Basic-Fit Zwolle (Stadshagen) samen met Personal Trainer Swen Kruisweg van SKsports. We motioveren en inspireren elkaar en op professioneel vlak zijn we overtuigd van onze gezamelijke aanpak om mensen te bewegen richting een fitte en gezonde leefstijl. Ontdek of Swen je kan helpen richting jou doel!december 2019

VACATURE: Studio Fast is opzoek naar extra Personal Trainers!

Als Headtrainer op de locatie van Basic-Fit Zwolle-Stadshagen werk ik met een team zelfstandig Personal Trainers. Wegens de vele aanvragen naar Personal Training ben ik opzoek naar uitbreiding van mijn team.

Herken jij je in de volgende kernwoorden?
- Sociaal
- Empatisch
- Pro-actief
- Doelgericht
- Vakbekwaam
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig (maar ook een beetje een team-player)
- Ondernemend
- Sportief (uiteraard!)

En heb jij een afgeronde Fitness en/of Personal Trainers opleiding (minimaal Fitvak A/B of soortgelijk)?
Dan ben jij misschien geschikt om als (ZZP) Personal Trainer binnen mijn team te komen werken.

Stuur je CV + motivatie en wellicht werken wij binnenkort samen!!


IMPRESSIE?