Nieuws?

mei 2022

Studio Fast groeit en start met een EXTRA TRAINER!

Aangezien er steeds meer behoefte bestaat aan individuele en professionele begeleiding op het gebied van gezondheid, leefstijl, training en gedragsverandering ga ik samenwerken met een extra PT-er in mijn studio. Een waar talent die zich de afgelopen jaren aan mijn zijde heeft ontwikkeld tot een sterke professionele trainster die de missie van Studio Fast kan vertolken: Miriam Gazzah!!

Met meer dan 10 jaar ervaring in krachttraining is Miriam een specialist op gebied van spiergroei/hypertrofie. Met veel empathie en enthousiasme zet ze graag mensen in beweging en houdt daarbij altijd oog voor detail. Als coach is ze zeer sterk op het gebied van gedragsverandering en ligt haar kracht in een zelf geschreven coachingstraject. Daarnaast is Miriam ook nog eens een fervent hardloper en kan ze je ook begeleiden bij het sterker worden en verbeteren van jouw hardloopprestaties.oktober 2021

Een kleine impressie van mijn NIEUWE boutique PT-Studio!!


september 2021

Studio Fast krijgt een eigen boutique PT-studio!

Vanaf 1 oktober 2021 heb ik mijn eigen PT-studio! Een complete en professionele trainingsruimte die uitdaagt om lekker te trainen en tegelijk de privacy biedt voor coachingsgesprekken en begeleiding bij functionele oefeningen die soms buiten je comfortzone liggen... WAT EEN LUXE!!