Nieuws?


LEZING: DETOX EN GIFSTOFFEN UIT ONZE VOEDING ALS DIKMAKER - maart 2018

50% van de Nederlanders heeft overgewicht. Dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Wetenschappers hebben ontdekt dat de gifstoffen in onze voeding een behoorlijke impact hebben op de vetcellen in ons lichaam en een belangrijke veroorzaker zijn van de blijvende of terugkerende vetmassa.

Wat zijn deze gifstoffen? Waar komen ze vandaan? Welke impact hebben ze op ons lichaam en onze gezondheid? Hoe kunnen we ze verminderen?

Interessante Lezing! Locatie: Fitland Zwolle Stadshagen. Datum: dinsdag 13 maart 19:30 uur. Geef je op via deze link!STUDIO FAST BREIDT UIT!! - september 2017

Met ingang van 1 oktober a.s. krijgt Studio Fast versterking en zal Ramon van Enk starten als PERSONAL TRAINER. Dit schept meer mogelijkheden voor Personal Training, Coaching, Sportvasten, en gerichtere specialisatie.
Binnenkort meer informatie en zal Ramon zich ook persoonlijk voorstellen met de specifieke kwaliteiten die hij te bieden heeft. 


VERNIEUWD LOGO - augustus 2017

Binnenkort krijgt Studio Fast een ander logo en een vernieuwde huisstijl.
Dat beloofd meer..... Hou het in de gaten!!

 


EEN EIGEN PRAKTIJKRUIMTE - oktober 2016

Vanaf 1 oktober heeft Studio Fast haar eigen praktijkruimte. Naast de faciliteiten die ik huur/gebruik binnen Fitland Zwolle Stadshagen, heb ik nu ook mijn eigen kantoor/praktijk! Ideaal voor de privacy behoefte van mijn klanten en om in alle rust dieper in te kunnen gaan op zaken als meten/wegen, voeding, gedrag, trainingsdoelen  en persoonlijke ontwikkeling. In de toekomst zal ik hier ook praktijk gaan houden als Orthomoleculairvoedinsgdeskundige.


KRACHTKUUR MET DANIËL - mei 2016

Volg de activiteiten en inzet van Studio Fast en Daniël Bellinga tijdens de Krachtkuur Challenge 2016 in de leuke vlogs van DE BELLINGA'S.


IMPRESSIE?