Wat?

Personal Training
Vanuit mijn eigen boutique studio train en coach ik mijn klanten. Hierbij staan sfeer, privacy en persoonlijke aandacht in een zeer hoog vaandel!  
Iedere klant heeft een eigen verhaal en is uniek qua fysieke belastbaarheid, doelstelling, motivatie en belemmeringen. Bekijk hier hoe ik jou als Personal Trainer kan helpen om je doelen te bereiken!

(De foto's op deze site zijn (nog) niet genomen in mijn studio...)Voedings Consult
Afvallen is 80% voeding en 20% bewegen. Soms is het enkel nodig om op weg geholpen te worden met een voedingsadvies. Als orthomoleculair sportadviseur en gewichtsconsulent kijk ik samen met de klant wat er nodig is voor het behalen van het doel en hoe daar te komen.  

Fittergy Sportvastenkuur
Als sportvastencoach begeleid ik mensen tijdens de sportvastenkuur. Een 10-daagse kuur waarbij het lichaam een metabolische switch maakt van suiker- naar meer vetverbranding.
Lees meer of ga naar www.fittergy.nl

Fittergy Vegan Switch
Als Vegan Switch coach begeleid ik mensen tijdens een 10-daagse detox diet waarbij men het lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam!
Lees meer of ga naar www.fittergy.nl

Les Mills Groepsfitness
Als zeer betrokken en gepassioneerde Les Mills groepsfitness instructeurs, geef ik o.a. de volgende programma's: BODYPUMP, RPM, UIC, BODYBALANCE, CXWORX ( en PILATES)