Personal Training

Wat kunnen wij als Personal Trainer voor jou betekenen?

Als Personal Trainer maken we gebruik van de ruimte en faciliteiten van Fitland Zwolle Stadshagen. Tevens beschikken we over voldoende eigen materiaal en is het ook mogelijk om ons als Personal Trainer thuis in te schakelen of om lekker buiten te trainen.
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en kijken naar de klant als persoon met een eigen verhaal, omgeving en achtergrond. Gedrag ligt vaak ten grondslag aan de struikelblokken waar men tegenaan loopt en die ons weerhouden om onze doelen te bereiken. Gedragsverandering en omgevingsfactoren vormen daarom belangrijke aspecten die wij meenemen in de trainingstrajecten van onze klanten.
Tevens wellicht het allerbelangrijkste: FEEL... Daarom is het ons doel om er bij iedere klant voor te zorgen dat hij/zij plezier ervaart in het trainen en het werken aan resultaat. Pas dan zal het een vast onderdeel worden in het eigen leef- en beweegpatroon.

Om welk doel het ook gaat, of het nu is afvallen, conditie verbeteren, kracht vergroten, spiermassa (hypertrofie) opbouwen,  een sportprestatie neerzetten of simpelweg gewoon weer in beweging komen, veel is mogelijk en onze ervaring en kennis is breed en veelzijdig. Samen met de klant stellen we een duidelijk trainingsplan op en koppelen we dat vast aan een bepaald termijn zodat we doelgericht aan de slag kunnen gaan. 

Als Personal Trainer gaan we altijd voor resultaat en zetten we ons 100% in voor al onze klanten!

- Uitgebreide en vrijblijvende intake
- Bewegings analyse + assessment om o.a. belastbaarheid en mogelijk disbalans in het lichaam vast te stellen
- Diverse metingen (gewicht, BMI, vet%, spier%, buikomvang, bloeddruk, centimeters etc.)
- Voedingsadvies gericht op jouw doel
- Trainingsschema's a.d.h.v. je persoonlijke doelstelling
- Voldoende ruimte voor persoonlijke coaching

- Geperiodiseerde en gefundeerde opbouw in trainingen: 
              - fundatiefase -> belastbaarheid lichaam vergroten
              - buildfase -> kracht/uithoudings vermogen opbouwen
              - powerfase -> met trainingsdoel voor ogen alles op alles voor resultaat!