Personal Training

Wat kan ik als Personal Trainer voor jou betekenen?

Als Personal Trainer maak ik gebruik van de ruimte en faciliteiten van Basic-Fit Stadshagen. Tevens beschik ik over voldoende eigen materiaal en is het ook mogelijk om mij als Personal Trainer thuis in te schakelen of om lekker buiten te trainen.
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en kijk naar de klant als persoon met een eigen verhaal, omgeving en achtergrond. Gedrag ligt vaak ten grondslag aan de struikelblokken waar men tegenaan loopt en die ons weerhouden om onze doelen te bereiken. Gedragsverandering en omgevingsfactoren vormen daarom belangrijke aspecten die ik meenemen in de trainingstrajecten van mijn klanten.
Tevens wellicht het allerbelangrijkste: FEEL... Daarom is het mijn doel om er bij iedere klant voor te zorgen dat hij/zij plezier ervaart in het trainen en het werken aan resultaat. Pas dan zal het een vast onderdeel worden in het eigen leef- en beweegpatroon.

Om welk doel het ook gaat, of het nu is afvallen, conditie verbeteren, kracht vergroten, spiermassa (hypertrofie) opbouwen, een sportprestatie neerzetten of simpelweg gewoon weer in beweging komen, veel is mogelijk en mijn ervaring en kennis is breed en veelzijdig. Samen met de klant stel ik een duidelijk trainingsplan op en koppel dat vast aan een bepaald termijn zodat we doelgericht aan de slag kunnen gaan.

Als Personal Trainer ga ik altijd voor resultaat en zet ik me 100% in voor al mijn klanten!

- Uitgebreide en vrijblijvende intake
- Bewegings analyse + assessment om o.a. belastbaarheid en mogelijk disbalans in het lichaam vast te stellen
- Diverse metingen (gewicht, BMI, vet%, spier%, buikomvang, bloeddruk, centimeters etc.)
- Voedingsadvies gericht op jouw doel
- Trainingsschema's a.d.h.v. je persoonlijke doelstelling
- Voldoende ruimte voor persoonlijke coaching

- Geperiodiseerde en gefundeerde opbouw in trainingen:
              - fundatiefase -> belastbaarheid lichaam vergroten
             - buildfase -> kracht/uithoudings vermogen opbouwen
            - powerfase -> met trainingsdoel voor ogen alles op alles voor resultaat!